Skip to main content

Brudekjoler

Brudekjoler hos os i Dress Studio Copenhagen, er alle nøje udvalgt efter et grundliggende valg, nemlig valget om at være anderledes, modig, kvalitetsbevidst og fashionabel. Vi omfavner den klassiske, raffineret og tidløse følelse. Alle kjoler er designet og produceret af de allerbedste materialer med håndsyede detaljer. Dette for at opnå en elegance og en tidløshed til enhver smag. Dét synes vi er eksklusiv men opnåelig luksus, når det er allerbedst.

Udover vores exceptionelle partnerskab med Marianne Carøe, repræsenterer vi også følgende brands; Justin Alexander, Ronald Joyce, MGNY & Veni Infantino Sposa. Denne sammensætning af unikke brands gør, at vi kan omfavne mange typer af kjoler, prisklasser og ikke mindst mode.

Én af de første – og ifølge bruden – vigtigste valg til brylluppet, er brudekjolen.
Det er derfor aldrig for tidligt at starte med at kigge efter din drømmekjole. Vi anbefaler at du påbegynder din søgen et år før dit bryllup. Dette kan synes som utrolig lang tid, men grundene til vores anbefaling giver mening; alle kjoler syes først og fremmest efter bestilling. Dette øger leveringstiden, men mindsker overproduktion.

Oplevelsen hos Dress Studio Copenhagen indledes altid med, at du booker en tid til en prøvning. At prøve kjoler hos os er nemlig ikke som i almindelige tøjbutikker. Vi mener, det er vigtigt med en eksklusiv behandling, men ikke mindst roen til at fordybe og forbinde sig med kjolerne. Mange kvinder har vidst siden barndommen, hvilken type kjole, de skulle have på. Andre kvinder aner det ikke. Ens for alle er, at netop din brudekjole skal være en afspejling af din personlige daglige stil, og legemliggøre den type brud, du ønsker at være. Forberedelse er dog altid godt. Kig derfor gerne vores forskellige kjoler igennem hér på siden inden du besøger os.

Velkommen til vores verden af særudvalgte brudekjoler.
Vi er utrolige rørt og ydmyg over, at vi må være en lille del af dén rejse, det nu er at finde din helt egen brudekjole.

Få mere inspiration om brudekjolen i afsnittet: Inspiration – dressstudiocopenhagen.dk
Gå på opdagelse nedenfor i de forskellige kjoletyper.

Prisniveau Brudekjoler:
DKK 12.500 – DKK 23.800
Leveringstider: 5-8 måneder