Skip to main content

design EVENING by marianne CARØE

Kollektionen design EVENING er skabt på baggrund af Marianne’s eget klædeskab. Hun elsker stilen og mixet mellem det fine og det afslappede, med muligheden for at kombinere hendes outfit til enhver lejlighed. Variér selv looket fra casual til sofistikeret, fra glamour til afslappet – alt sammen i et luksuriøst og moderne samspil. Dress outfittet op med stiletter – eller gør det mere casual med sneakers. Vigtigst af alt; skab dit helt eget udtryk.

Marianne’s passion for minimalisme og fine detaljer, er essensen i hendes designs. Kollektionen designes og udvikles på skrædderværkstedet i Aarhus og produceres på en lille systue i Portugal. Alle kjoler og enkeltdele er lavet af kun de allerbedste materialer, såsom silke og bomuld. Set fra et bæredygtigt perspektiv, kan enkeltdelene bruges igen seperat efter din fest – og derved får tøjet et efterliv.

Til trods for kollektionens navn, kan delene bruges til alle livets begivenheder. Det moderne cocktailparty, som bryllupsgæsten, en aften i teateret eller på datenight med din kæreste. Hverdag og fest forenet i de lækreste materialer, smukke farver og fine detaljer.

Gå på opdagelse nedenfor og find dit nye yndlingssæt til både hverdag og fest.

Prisniveau design EVENING:
DKK 3.950 – DKK 12.950
Leveringstider: 1 måned

dressstudiocopenhagen.dk