Skip to main content

Slør

At bære et brudeslør er en af de ældste traditioner i brudens påklædning. Slørets tidlige funktion var at beskytte bruden mod onde ånder, ved at dække hendes ansigt. Det er desuden også derfor, at bruden bliver ført op ad kirkegulvet, så hun ikke snubler grundet manglende udsyn. Senere blev sløret et syn på renhed og uskyld, som i dag har udviklet sig til en romantisk tradition. Sløret er en tradition, som gennem tiden har mistet sin betydning. I dag bærer bruden slør, fordi hun synes det er smukt.
Vores brudeslør er produceret i Europa og er lavet af tyl. Gå med de mere rene og klassiske slør uden nogen kant eller en satinkant. Til dig, der ønsker lidt mere pynt, tilbyder vi både en glimmerversion, men også det moderigtige slør med perler. Alle typer af slørene laves i længderne ét, to & tre meter langt.
Det korteste slør når ned og strejfe fingerspidserne, og er et klassisk valg, der passer til mange brude. Det korte slør virker heller ikke så overvældende og er derfor et diskret valg. Denne længde har den også dén fordel, at den rent fysisk indrammer din bagdel. Det mellemlange slør slutter oftest samme sted som på enden af slæbet og går derfor i fin symbiose med kjolen. Det længste slør kaldes også et “katedral-slør”, da længden i sig selv lægger op til overdådighed. Især de sidste to længder af slør vil give dig en illusion af længde i din figur.
dressstudiocopenhagen.dk