Skip to main content

Sko

Én ting, som alle modeentusiaster kan skrive under på uden at tøve er, at sko er en uundværlig og altafgørende faktor for dit look.
Alle lige fra Christian Dior, Coco Chanel og Marylin Monroe til Rihanna og Victoria Beckham har delt deres episke citater om sko. Det samme har ikoniske fiktive personer, såsom Carrie Bradshaw og Askepot, der – trods deres uvirkelighed – stadig har dikteret vores syn på mode – og sko.
Det vigtigste, når man skal vælge brudesko, er komfort. Du skal nemlig kunne holde ud at gå og danse rundt en hel dag og nat. marianne CARØE har nu fået produceret en private label skokollektion i Spanien. Vi har med fuldt overlæg valgt to varianter i hudfarvet; den ene er i suede – den anden er i lak. De hudfarvede sko giver en illusion af længere ben. Der er med vilje heller ingen ankelremme, da dette forkorter din vrist, og dermed længden af dit ben. Og allerbedst; hvis skoene selvfølgelig klarer en hel bryllupsdag, så kan en hudfarvet stilet få et efterliv. Til den mere utraditionelle brud, så fåes stilletten også i pink suede.
“Keep your head, standards and heels equally high” – og nyd følelsen af luksus og komfort i vores stilletter fra marianne CARØE.
dressstudiocopenhagen.dk