Skip to main content

Inspiration

På denne side, finder du alt, hvad du har brug for at vide om og til dit bryllup; lige fra vores største anbefalinger til samarbejdspartnere, til månedens kjole-blogs. Lad dig inspirere af trends inden for kjoler, blomster, transportable barer, fotografer og meget mere. Vid, at vi i Dress Studio Copenhagen altid vil have fingeren på pulsen og tilbyde dig kun det allerbedste sortiment til dig som brud – men kun de allerbedste anbefalinger til rammerne omkring dit bryllup.
Rigtig god læselyst.

marianne CARØE – Designer og skrædder

Marianne sætter selv ord på hvor hun selv finder inspiration:
“Jeg bliver mest inspireret af kvinder, der tør træde ud fra mængden. Kvinder, der har en mening, og som ikke er bange for at bruge den. Det giver os alle noget at stræbe efter. Fagligt bliver jeg inspireret af internationale modehuse og designere som Chanel og Karl Lagerfeldt, der magtede kunsten at være toneangivne designere og trendsættende hele livet igennem, selv i en høj alder. Når jeg selv designer mine kollektioner, bliver jeg inspireret af alt. Naturen. Små detaljer fra en film. Et magasin. En person på gaden. En veninde. Eller et smukt stykke stof.”
Lad dig forblænde yderligere af Marianne’s kjoleunivers via hendes hjemmeside og Instagram. Lad dig inspirere af hendes opslag, billeder, nyhedsbreve og professionalisme. I ordets oprindelige forstand; lad Marianne og hendes team skabe en skræddersyet kjole til dig, hvor detaljegraden forøges, og din brudekjole bliver 100% som du ønsker den.
https://www.marianne-caroe.com
https://www.instagram.com/mariannecaroe/
MC
STILK

STILK Copenhagen – et modigt og anderledes tænkende blomsterstudio

Mathilde Malou er ejer af STILK Copenhagen, og startede sit selvstændige blomstereventyr i 2021.
Mathide har 17 års erfaring som blomsterdekoratør. Hun er opvokset på Bornholm, med naturen som legeplads og kommer fra en kunstner og håndværkerfamilie. “Naturen og blomsterne er min passion og kunsthåndværk. Jeg er inden for blomsterverdenen en florist, som udfordre den nye blomster-revolution og bryder alle blomsterdekoratør-regler, for at skabe en større oplevelser for kunderne. Vi går op i at vores blomster og planter først og fremmest er fra lokale danske frilands gartnere og væksthuse, hvor der ikke sprøjtes med kemikalier. Når sæsonen ikke tillader lokale forsyninger, er det vigtigt for os at leverancen af blomster ikke sætter for stort aftryk på moderjord.”

Lad Mathilde lave din brudebuket, som passer til lige præcis dig.

https://www.instagram.com/stilkcopenhagen
https://www.stilk.dk/product-category/bryllup/

Branding & Bryllupsfotograf Melissa Schmidt

Mød bryllupsfotograf Melissa – en magiker med et kamera, hvis evne til at fange de mest betydningsfulde øjeblikke er en kunstform i sig selv.

Med et skarpt øje for detaljer og en intuitiv forståelse for parrets dynamik, formår Melissa at skabe billeder, der fortæller en dybdegående historie om jeres kærlighed og forbindelse. Hun er ikke bange for at gå ud over det forventede for at fange autentiske øjeblikke, der definerer jeres bryllupsdag.

Men hvad der virkelig adskiller Melissa fra andre fotografer er hendes evne til at aflæse parrenes behov og skabe et trygt og behageligt miljø, hvor I føler jer afslappede og fri til at være jer selv. Hendes varme og indbydende personlighed gør det nemt for jer som par at slappe af og være til stede i øjeblikket, hvilket resulterer i billeder, der afspejler jeres ægte, autentiske selv.

Melissa er ikke bare en bryllupsfotograf; hun er en historiefortæller, der fanger sjælen af hvert bryllup gennem sine billeder. Med Melissa ved jeres side kan I trygt stole på, at netop jeres minder vil blive foreviget med en enestående skønhed og autenticitet.

Læs og se meget mere om Melissa hér:
https://melissaschmidt.dk/
https://www.instagram.com/melissaschmidt.weddings/

melissaschmidt bryllupsfotografering5

VOUGE – Verdens største modemagasin

Behøves VOGUE overhovedet nogen introduktion..?
VOUGE er verdens mest kendte modemagasin med nyheder og inspiration fra de største modehuse. Gå på opdagelse i de nyeste modetrends, backstagebilleder, catwalks, interviews med supermodeller, skønhedstrends og moderne designkultur. VOGUE har endda udvidet repertoiret med en særskilt bryllupssektion. VOGUE Wedding skuffer ikke; kig med når de dikterer (bryllups)moden, forudser trends, opfinder nye traditioner såvel bevarer de gamle.
https://www.vogue.com/living/weddings
dressstudiocopenhagen.dk