Skip to main content

Inspiration

Når du skal vælge din drømmekjole, kommer du nok ikke til at tænke på udtrykket “brudemode”. Men brudemode er i høj grad en ting – og et helt særskilt designersegment. Brudedesignere følger trends ligeså meget – og hvis ikke mere – som deres modstykke, nemlig modedesignere. For aldrig har et stykke beklædning betydet så meget.
På denne side, finder du alt, hvad du har brug for at vide om brudemode; lige fra månedens kjole-blogs til populære valg lige nu. Følg med i den nyeste mode inden for ærmer, nederdele, brudekjoler og meget mere. Når du føler dig tilpas inspireret til dit eget bryllup, skal du ikke lede længere. Tag et kig i vores seneste kollektioner, og vid at vi i Dress Studio Copenhagen også altid vil have fingeren på pulsen og tilbyde dig kun det allerbedste sortiment til dig som brud.
Rigtig god læselyst.

marianne CARØE – Designer og skrædder

Marianne sætter selv ord på hvor hun selv finder inspiration:
“Jeg bliver mest inspireret af kvinder, der tør træde ud fra mængden. Kvinder, der har en mening, og som ikke er bange for at bruge den. Det giver os alle noget at stræbe efter. Fagligt bliver jeg inspireret af internationale modehuse og designere som Chanel og Karl Lagerfeldt, der magtede kunsten at være toneangivne designere og trendsættende hele livet igennem, selv i en høj alder. Når jeg selv designer mine kollektioner, bliver jeg inspireret af alt. Naturen. Små detaljer fra en film. Et magasin. En person på gaden. En veninde. Eller et smukt stykke stof.”
Lad dig forblænde yderligere af Marianne’s kjoleunivers via hendes hjemmeside og Instagram. Lad dig inspirere af hendes opslag, billeder, nyhedsbreve og professionalisme. Husk, vi også kan tilbyde en design TAILORMADE i butikken i København.
I ordets oprindelige forstand; lad Marianne og hendes team skabe en skræddersyet kjole til dig, hvor detaljegraden forøges, og din brudekjole bliver 100% som du ønsker den.
https://www.marianne-caroe.com
https://www.instagram.com/mariannecaroe/

Justin Alexander – 2023 Trend report

Justin Alexander Group udarbejder hvert år en trend rapport, hvor der er studeret styles, pasformer, detaljegrad og den generelle mode.
Justin Alexander debuterede som brudekjoledesigner i Brooklyn, New York i 1946. I en tid hvor kvinder gav afkald på ideen om tøj som ren nødvendighed, men omfavnede mode som en måde at udtrykke kvindelighed, selvtillid og skønhed på. Siden sine ydmyge rødder, er Justin Alexander blevet en moderne designer og producent af mellem- til high-end brudekjoler og tilbehør. Hvert design er tydeligt anerkendt for sin vintage-inspiration parret med progressive detaljer.
https://www.justinalexander.com/blog/the-justin-alexander-group-2023-trend-report/

Ronald Joyce – Bridal Fashion

Siden sin beskedne begyndelse i 1950’erne fra en lille butik i London, har Ronald Joyce blomstret gennem årene og har markeret sig som et prestigefyldt britisk mærke, der tilbyder brude- og brudepigerkjoler i hele Storbritannien og Europa. Den internationalt anerkendte brudekjoledesigner Veni Infantinos kærlighed til elegante, feminine og tidløse design skinner igennem hendes Ronald Joyce og Victoria Jane brudekollektioner.
Ronald Joyce – som er signaturkollektion af deres brudekjoler – er inspireret af de nyeste trends fra catwalken. Kendt for klassiske, traditionelle og elegante bryllupsdagslooks, tilbyder de et bredt udvalg af brudekjolestile og silhuetter. Fra de moderne rene A-linjer til glamourøse eventyrprinsessekjoler, slanke sensuelle hylstre, fascinerende fit & flared og fabelagtig moderne pasform og udstråling. Ronald Joyce’s brude er altid unikke og indiskutabelt fantastiske.
Nedenfor finder du linket til Ronald Joyce’s blog. Find hér alt om forberedelsen, mode, tips og tricks.
https://www.ronaldjoyce.com/blog/category/bridal-fashion

VOUGE – Verdens største modemagasin

Behøves VOGUE overhovedet nogen introduktion..?
VOUGE er verdens mest kendte modemagasin med nyheder og inspiration fra de største modehuse. Gå på opdagelse i de nyeste modetrends, backstagebilleder, catwalks, interviews med supermodeller, skønhedstrends og moderne designkultur. VOGUE har endda udvidet repertoiret med en særskilt bryllupssektion. VOGUE Wedding skuffer ikke; kig med når de dikterer (bryllups)moden, forudser trends, opfinder nye traditioner såvel bevarer de gamle.
https://www.vogue.com/living/weddings

Holly Flower Studio – et innovativt og anderledes tænkende blomsterstudio

Holly Flower Studio er et nytænkende blomsterværksted stiftet af to meget forskellige kvinder, som altid har haft tilfælles at de elsker og brænder for blomsterfaget, begge med stor sans for æstetik og konceptudvikling. Holly-pigerne er især inspireret af international blomsterkunst og bruger tendenser fra omverden i deres arbejde. De sætter en dyd i at have en tæt personlig relation til deres kunder. At arbejde med forskellige former, kontraster og farver er noget det, de elsker. De vil gerne være med til at udvikle den moderne blomsterkunst, hvor de bruger deres faglige viden og trækker inspiration fra hele verden.
Holly er den engelske betegnelse for Kristtjørn. En hårdfør og robust blomst. Igennem historien har man brugt blomster til at udtrykke følelser eller sende skjulte beskeder. Hver en blomst har en betydning, og det samme har vores Holly. Holly betyder Fremsyn og er brugt som en beskrivelse af et fremsyn på nye tider.
Holly Flower Studio har speciale indenfor bryllupsblomster, store som små events & arrangementer. Følg med i et eventyr af blomsterkunst og lad dig blive inspireret på din vej.
https://hollystudio.dk