Skip to main content

design CONFIRMATION by marianne CARØE

En enkel, stilren og sporty kollektion, skabt med kvalitet, bæredygtighed og håndværk i højsædet. Udover butikken i Aarhus, forhandler vi eksklusivt disse konfirmationskjoler hér i København. Kollektionen er designet og udviklet på skrædderværkstedet i Århus og produceres på en lille familieejet systue i Portugal.

Da du som konfirmand befinder dig i voksealderen, har Marianne naturligvis taget højde for dette ved konstruktionen af kjolerne. Alle kjoler og enkeltdele er nemlig forsynet med ca. 4cm sømrum. Dette gør, at kjolerne og enkeltdelene kan syes ud til dét, der svarer til en hel størrelse. Tøv derfor ikke med at besøge os og derved få prøvet en masse kjoler. Det er bedre at være i for god tid end omvendt. Vi rådgiver dig på bedste vis og sikrer, at du får den helt rigtig størrelse og kjole.

En konfirmation er fyldt med en enorm forventningsglæde for dig som konfirmand. Dagen er en milepæl – og valget af netop din konfirmationskjole er en stor ting.
Vi glæder os til at komplimenterer din personlighed og forcer igennem kjolerne – og være en lille del af din store dag.

Modellen Katrine er 172cm høj og bærer en størrelse 36. Alle kjoler og enkeltdele kan produceres i størrelserne 32-42. Prøvestørreslerne i butikken er i 36-40.

Marianne fortæller om hendes bevæggrunde og tanker for kollektionen design CONFIRMATION:

“Jeg har designet kollektionen med fokus på anvendelighed og alsidighed. Det allervigtigste er, at du som konfirmand føler dig godt tilpas i kjolen eller sættet. Jeg har derfor brugt min lange skræddererfaring til at skabe kjoler, der er behagelige at have på og falder smukt på kroppen, så du kan slappe af og føle dig godt tilpas på din store dag. Den består af både kjoler og todelte sæt, der giver dig rig mulighed for at sammensætte et look, der fremhæver netop din stil og personlighed.

Udtrykket varierer fra helt enkelt og sporty til en mere boheme, romantisk stil. Kjolerne har en underspillet luksus – rene, grafiske linjer eleveret af eksklusive detaljer. Jeg har udvalgt en blanding af lette stoffer, der falder blødt og luftigt, kombineret med fastere materialer, der skaber skarpe, skulpturelle silhuetter. Den høje kvalitet og de tidsløse designs, giver mulighed for at bruge toppene og nederdelene igen til en anden lejlighed og forlænge brugen – godt håndværk går aldrig af mode. 

Jeg har stort fokus på klima og bæredygtighed, og med en stolt skræddertradition i ryggen, fastholder jeg kompromisløst en skånsom produktionsform. Kollektionen er made-to-order, og hvert eneste style bliver syet efter bestilling, så der er ingen overproduktion eller spild. Desuden produceres stort set alle materialerne i Europa for at sikre ordentlige arbejdsvilkår og mindske transporten. Jeg har udvalgt materialer som bomuld, OEKO-TEX®-certificeret stof og genbrugt polyester, der opfylder de højeste standarder.

Jeg er stolt af at være en forløber inden for slow fashion-bevægelsen og arbejder urokkeligt for at skubbe grænser og skabe en mere ansvarlig modeindustri.” 

dressstudiocopenhagen.dk