Skip to main content

Forløbet – introduktion, før, under & efter

Oplevelsen hos Dress Studio Copenhagen indledes altid med, at du booker en tid til en prøvning. Dette gælder for både BRIDE/brudekjoler, CONFIRMATION & EVENING.
At prøve kjoler hos os er nemlig ikke som i almindelige tøjbutikker. Vi mener, det er vigtigt med en eksklusiv behandling, men ikke mindst roen til at fordybe og forbinde sig med kjolerne. For du fortjener denne oplevelse i forbindelse med én af livets største begivenheder.
Skulle du have yderligere spørgsmål, specifikke ønsker eller behov, som ikke fremgår af siden, er du altid velkommen til at række ud til os. For os er det allervigtigst at give dig den bedste oplevelse.
Nedenfor tager vi dig igennem de forskellige processer hos os, så du trygt ved hvilke muligheder du har.

 

“Walk & Talk”: (Varighed 30 minutter)
Som titlen indikerer; se butikken, hils på Cathrine og/eller Maria, se, rør og fornem kjolerne. Få en mild start og bliv inspireret til en reel prøvning. På dette møde, prøves der ikke kjoler.

“Prøvning design BRIDE/Brudekjoler”: (Varighed 80 minutter)
Du bedes ved booking om at udfylde tre kjoler, som du ønsker at prøve. Der kan selvfølgelig prøves alle de kjoler, vi kan nå. Dette er kun et udgangspunkt. Vi anbefaler, at bruden højst tager 4 gæster med til prøvning. Dette fordi, vores erfaring siger, at bruden kan have svært ved at forholde sig til for mange meninger. Ønsker du flere end 4 gæster, løser vi selvfølgelig dette.

“Prøvning design CONFIRMATION”: (Varighed 50 minutter)
“Prøvning design EVENING”: (Varighed 30 minutter)
“It’s Mine Now” – kjoleafhentning: (Varighed 25 minutter)

Forløbet – før (brud)

Forventningens glæde er den største glæde.
Det kræver fokus, overblik og masser af kærlighed at planlægge det perfekte bryllup. For drømme og håb skal gå hånd i hånd med økonomi og en praktisk virkelighed, og I skal træffe en lang række valg, før I til sidst kan sige jeres livs vigtigste ’ja’ til hinanden. Én af de første – og ifølge bruden – vigtigstige valg, er brudekjolen.
Det er derfor aldrig for tidligt at starte med at kigge efter din drømmekjole. Vi anbefaler at du påbegynder din søgen et år før dit bryllup. Dette kan synes som utrolig lang tid, men grundene til vores anbefaling giver mening; alle kjoler syes først og fremmest efter bestilling. Dette øger leveringstiden, men mindsker overproduktion.
Start dit eventyrbryllup med at søge masser af inspiration via Instagram, Pinterest, modemagasiner mm. Kig også gerne under vores egen inspirationsoversigt i menubaren. Når du kommer og besøger os, vil vi komme med vores (k)ærlige vejledning, dømmekraft og anbefalinger. Vi har dig hele vejen.

Forløbet – under (brud)

Dagen er kommet hvor du skal besøge os – og vi glæder os til at tage imod lige præcis dig.
Du bydes velkommen i butikken af indehaver Maria. Du og dine gæster vises til en suite, som er et prøveområde, som bliver jeres eget. Der bydes på et glas mousserende vin og/eller vand.

For at danne os det bedste indtryk af dig som person, starter vi altid prøvningen med en lille samtale. Vi spørger blandt andet ind til dine ønsker og drømme til kjolen, hvad kan du lide/ikke lide, jeres bryllupslokation osv. Jeres gæster er ligeså vigtige for os, så vi hilser på dem alle og hører om deres tilknytning til dig.

Man kan typisk nå at prøve 3-5 kjoler under prøvningen.
Der må frit tages billeder og videoer, men vi vejleder i at billeder/videoer er gode som reference – men at det er mavefornemmelsen du har, når du har kjolen på, der er den afgørende beslutningstager.
Når ønskekjolen er valgt, betales det fulde beløb med det samme.
Alle vores kjoler er made-to-order, hvilket betyder at kjolen først bliver produceret, når der ligger en bestilling på den. Dette mindsker nemlig overproduktion og spild.

Forløbet – efter

Efter vi har bestilt din kjole, må du væbne dig med en smule tålmodighed. Leveringstiden lyder som følger:
BRIDE: typisk 3-8 måneder – afhængigt af mærke.
CONFIRMATION: 2 måneder (spørg ved hasteleveringer)
EVENING: 1 måned

Når din kjole ankommer til os i butikken, kontakter vi dig via e-mail. Du booker herefter en tid til at genbesøge os – men selvfølgelig også for at prøve din helt egen kjole.
Vi kvalitetschecker sammen – og du er forhåbentlig ligeså lykkelig som dén dag du valgte kjolen.
Ønsker du som brud at benytte dig af vores anbefaling af skrædder, booker vi sammen den 1. fitting. Herefter opbevares din kjole hos os. Du skal derfor blot møde op hos skrædderen til 1. fitting, da vi også sørger for transporten af din kjole.

På din dag

Vi elsker simpelthen at modtage billeder fra din store dag – det er som en præmie for os at se det endelige resultat. Vi lader os også inspirere af jeres fest, lokationen, blomsterdekorationerne og meget mere. Vi gør vores ypperste for at være aktuelle og tilbyde den allerbedste sparring til glæde for fremtidige brude, konfirmander og gæster – så del endelig. Send gerne billeder til os på info@dressstudiocopenhagen.dk – eller endnu bedre; tag os på Instagram/Facebook via @dress_studio_copenhagen.
Sidst – men absolut ikke mindst; vi ønsker dig alt held, lykke. kærlighed og et godt helbred fremover. Tusind tak fordi du valgte netop os til at være med i en lille del af din store dag. Den ære vil vi aldrig tage for givet.
dressstudiocopenhagen.dk